Gospodarstvenici Virovitičko-podravske županije na akciji “Kupujmo hrvatsko” u Zagrebu

U četvrtak, 29. rujna, na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu započela je akcija „Kupujmo hrvatsko“, u kojoj sudjeluje preko 300 sudionika. Na ovogodišnjoj akciji, posredstvom Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Virovitica, predstavlja se i osam sudionika s područja Virovitičko-podravske županije.

Organizacijom akcije „Kupujmo hrvatsko“ u Zagrebu, koja traje dva dana, Hrvatska gospodarska komora putem najpoznatije nacionalne akcije nastavlja tradiciju promocije domaćih kvalitetnih proizvoda. Akciju je otvorio Luka Burilović, predsjednik Hrvatske gospodarske komore.

Na akciji „Kupujmo hrvatsko“ u Zagrebu sudionici s područja Virovitičko-podravske županije su: Brana Virovitica s prirodnim sokovima od voća, Dubra Suhopolje s anatomskim papučama, Nervus Virovitica s tjesteninom, OPG Luka Ivoš Gornje Bazje s bučinim uljem, košticama golice, sjemenkama lana i hladno prešanim uljima, te OPG Jasna Doner Sladojevci, OPG Pemper Virovitica, OPG Slavko Švraka Virovitica i Pčelarstvo Balint Virovitica, sa medom i ostalim pčelinjim proizvodima.

Akcija „Kupujmo hrvatsko“ ove godine obilježava tradiciju od 19 godina, što predstavlja najsnažniji simbol očuvanja vrijednosti hrvatskog gospodarstva. Promocijom nositelja znakova Hrvatska kvaliteta i Izvorno hrvatsko, ali i svih ostalih kvalitetnih hrvatskih proizvoda, ova je akcija odigrala najznačajniju ulogu u jačanju svijesti nacije o važnosti kupovanja domaćih proizvoda.

Akcija Kupujmo hrvatsko je jedan od najpoznatijih poticaja proizvodnje te očuvanja postojećih i otvaranja novih radnih mjesta. Uz činjenicu da utječe na svijest potrošača o važnosti kupovine domaćih proizvoda, usmjerena je i na promociju hrvatskih proizvođača koji ulažu velik trud, kreativnost i napore u svakodnevnoj borbi s tržišnim izazovima.
Do sada su akcije Kupujmo hrvatsko trajale jedan dan, a ove godine po prvi put, akcija u Zagrebu traje dva dana.

(Revo)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content