Održana 25. sjednica Gradskog vijeća Grada Virovitice

U prostorijama Grada Virovitice, u Palači Pejačević, održana je 25. sjednica Gradskog vijeća Grada Virovitice. Nakon razmatranja izvješća o radu gradonačelnika Ivice Kirina za prvih šest mjeseci ove godine, podnijeto je i izvješće o obavljenoj financijskoj reviziji za 2015. godinu. Budući da nisu utvrđene nikakve nepravilnosti i propusti, Gradu je izraženo bezuvjetno mišljenje.

Na sjednici je, između ostalog, podnijet i polugodišnji izvještaj o izvršenju gradskog proračuna za ovu godinu koji je planiran u iznosu od 88.626.000 kuna. U prvom polugodištu ove godine prihodi i primici su ostvareni u iznosu od 38.921.108 kuna ili sa 43,9 posto, a višak prihoda nad rashodima ostvaren je u iznosu od 6.109.039 kuna.

Gradsko vijeće Virovitice donijelo je odluke i o prodaji dviju neizgrađenih građevinskih parcela u Poduzetničkoj zoni III uz korištenje Programa olakšica i poticaja grada Virovitice. Naime, na raspisani natječaj javilo se Trgovačko društvo Kesten iz Virovitice, koje je u svom poslovnom planu navelo da će se baviti i proizvodnom djelatnošću, odnosno proizvodnjom kesten pirea, a cilj im je sagraditi proizvodni objekt i zaposliti 15 osoba. Vrijednost investicije je oko 13 milijuna kuna.

(www.icv.hr, zc; Foto: Robert Cenger)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content