Ovaj tjedan u POU Slatina

TKO SE BOJI VUKA JOŠ ( 17. i 18. rujna – 18 sati )

animacija, avantura

U dalekoj, čarobnoj zemlji, u slikovitom malom selu okruženom zelenim livadama i planinama, živi jato bezbrižnih ovaca. Njihov miran i spokojan život bude uznemiren kada čopor vukova postavi logor u njihovoj blizini. U skladu s tradicijom, umirovljeni vođa Magra najavi da se njegov budući nasljednik mora dokazati tako što će pobijediti svoga suparnika. Kada snažni Ragear istupi, jedini dovoljno hrabar vuk koji mu se usudi suprotstaviti je Grey, omiljeni vuk čopora, ali pomalo glupast. Kako bi postao vođa i zadobio ljubav Biance, Grey odlazi u šumi, gdje otkriva ciganski kamp zečeva. Tamo mu vračara Mami daje „transmutacijski napitak”. Grey popije napitak i vrati se natrag u čopor vukova, ali po dolasku saznaje da je pretvoren u…ovna!

 

DRUGO STANJE BRIDGET JONES ( 17. i 18. rujna – 20 sati )

romantična komedija

Treći nastavak velikog hita Dnevnik Bridget Jones. Dobitnici Oscara Renée Zellweger i Colin Firth ponavljaju svoje uloge u novom poglavlju velikog svjetskog hita o najpopularnijoj singl djevojci na svijetu. U novom filmu, stvorenom na temelju bestselera Helen Fielding, naša junakinja se pronalazi u neočekivanom stanju. Nakon prekida s Darcyjem (Firth), Bridgetin “sretni do kraja života” plan nije baš krenuo kako treba. Ponovo sama u četrdesetima, odlučuje se fokusirati na svoj posao producentice lokalnih vijesti, okružena starim prijateljima. Konačno, Bridget drži sve pod kontrolom. Šta može krenuti naopako?

 

ZG80 ( 18. i 22. rujna – 20 sati )

navijački, komedija

ZG80 svojevrstan je prednastavak filma Metastaze Branka Schmidta. Prednastavak zato što se u filmu pojavljuje lik Krpe kojeg je u Metastazama sjajno utjelovio Rene Bitorajac. Renea ćemo ponovno uživati gledati na velikom ekranu i to u ulozi mlađeg Krpe. U filmu se susrećemo i s drugim poznatim likovima poput Kize i Deje, a ZG80 vraća nas na sam početak njihove priče i ulazi u motivaciju koja stoji iza njihovog djelovanja u kontekstu predratne Jugoslavije. Ova akcijska komedija prati grupu navijača Bad Blue Boysa’ koji odlaze na utakmicu između NK Dinamo i FK Crvena Zvezda gdje ih očekuju njihovi tadašnji najveći rivali – Delije. Utakmica pokreće niz događaja koji dovode do pravog navijačkog rata na ulicama Beograda. Impresivna glumačka ekipa sjajno je uprizorila autentičan, neuljepšan navijački duh i vrijeme u kojem se radnja filma događa. Mnogi od likova u filmu inspirirani su stvarnim legendama Bad Blue Boysa.

 

SAUSAGE PARTY (16. i 17. rujna – 22:15 sati )

animirani, komedija

SAUSAGE PARTY je jedinstvena komedija kakvu do sada nikada niste imali prilike vidjeti! To je, naime, prvi animirani film u povijesti koji će zaigrati u kinima, a koji nosi službenu cenzorsku oznaku +18 – što znači da se nikako ne preporuča za mlađe od 18 godina. Već sam trailer najavio je o kakvoj urnebesnoj (i izuzetno prostoj) komediji se radi u kojoj je glavni lik Frank, hrenovka koja će predvoditi skupinu prehrambenih proizvoda na epskom putovanju otkrivanja prave istine o tome što se događa nakon što hrana napusti udobnost polica dućana. Uz gomilu izrazito živopisnih, na jeziku nimalo šarmantnih, a u tijelu poprilično promiskuitetnih likova, SAUSAGE PARTY priuštit će vam 90 minuta čiste filmske zabave kakve ste rijetko ili gotovo nikada imali prilike vidjeti u kinima. Ovu neobičnu i jedinstvenu animiranu komediju osmislili su autori hitova kao što su „Superbad“, „Pineapple Express“, „Ovo je kraj“ i „Susjedi iz pakla“, a neki od glumaca koji su posudili glasove likovima u filmu uključuju Setha Rogena, Kristen Wiig, Jonaha Hilla, Michaela Ceru, Jamesa Franca, Dannyja McBridea, Paula Rudda, Salmu Hayek i Edwarda Nortona.

Film „Sausage Party“ NIJE sinkroniziran na hrvatski jezik.

 

(www.pou-slatina.hr)

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content