Ovaj tjedan u POU Slatina

ZG80 (22. rujna – 20 sati )

navijački, komedija

ZG80 svojevrstan je prednastavak filma Metastaze Branka Schmidta. Prednastavak zato što se u filmu pojavljuje lik Krpe kojeg je u Metastazama sjajno utjelovio Rene Bitorajac. Renea ćemo ponovno uživati gledati na velikom ekranu i to u ulozi mlađeg Krpe. U filmu se susrećemo i s drugim poznatim likovima poput Kize i Deje, a ZG80 vraća nas na sam početak njihove priče i ulazi u motivaciju koja stoji iza njihovog djelovanja u kontekstu predratne Jugoslavije. Ova akcijska komedija prati grupu navijača Bad Blue Boysa’ koji odlaze na utakmicu između NK Dinamo i FK Crvena Zvezda gdje ih očekuju njihovi tadašnji najveći rivali – Delije. Utakmica pokreće niz događaja koji dovode do pravog navijačkog rata na ulicama Beograda. Impresivna glumačka ekipa sjajno je uprizorila autentičan, neuljepšan navijački duh i vrijeme u kojem se radnja filma događa. Mnogi od likova u filmu inspirirani su stvarnim legendama Bad Blue Boysa.

 

SEDMORICA VELIČANSTVENIH (23. i 24. rujna20 sati )

akcija, vestern

Redatelj Antoine Fuqua donosi nam vlastitu modernu viziju klasične priče „Sedmorica veličanstvenih“ u produkciji holivudskih kompanija Metro-Goldwyn-Mayer Pictures i Columbia Pictures. Gradić Rose Creek nalazi se pod smrtonosnom kontrolom industrijalista Bartholomewa Boguea (Peter Sarsgaard) pa očajni građani zatraže pomoć sedmorice odmetnika, lovaca na glave, kockara i unajmljenih revolveraša – Sama Chisolma (Denzel Washington), Josha Farradaya (Chris Pratt), Goodnighta Robicheauxa (Ethan Hawke), Jacka Hornea (Vincent DOnofrio), Billyja Rocksa (Byung-Hun Lee), Vasqueza (Manuel Garcia-Rulfo) i Reda Harvesta (Martin Sensmeier). Dok pripremaju grad na krvavi obračun za koji znaju da će kad-tad uslijediti, sedmorica plaćenika na kraju se neće boriti isključivo za novac već i za nešto puno vrijednije…

 

VJEŠTICA IZ BLAIRA ( 23. i 24. rujna22 i 30 sati )

horor, triler

Priča prati grupu studenata na kampiranju koji uskoro otkrivaju da se u šumi krije veliko zlo. Vještica iz Blaira je napet i izuzetno zastrašujuć horor. Neki ga nazivaju klasičnom noćnom morom.

 

(www.pou-slatina.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content