Počinje projekt uređenja polivalentnog sportsko-rekreacijskog centra ”Rupa” u Čačincima

Na inicijativu Nogometnog kluba “Mladost”, uz podršku čelništva Općine Čačinci pokrenuta je izrada projekta uređenja polivalentnog sportsko rekreacijskog centra ”Rupa”.

– Projektom uređenja sportskog centra zasigurno bismo još više pridonijeli razvoju sporta u Čačincima i okolici. Svjedoci smo sjajnih rezultata naših sportaša na lokalnoj, ali i na državnoj razini i ovo bi bio izuzetan doprinos još kvalitetnijem radu i rezultatima brojnih sportskih i kulturnih udruga sa područja općine kojima bi SRC »Rupa« koristio – rekao je Mirko Mališ, načelnik općine Čačinci.

Projekt se odnosi prvenstveno na izgradnju sportske infrastrukture te uređenje postojećih objekata. Tako je u narednom razdoblju u Rupi planirano urediti zgradu i pomoćno nogometno igralište, teretanu i trim poligon na otvorenom, rukometno igralište, igralište za tenis, igralište za odbojku, park za sport i rekreaciju, natkrivenu tribinu koja bi ujedno služila i kao bina, uređenje dječjeg igrališta za tri uzrasne dobi, bazen za navodnjavanje terena, platoe za parkiranje vozila.

1309rupcacinci1– SRC »Rupa« je izuzetno važan projekt kojim bismo našim nogometašima, ali i svim sportašima, pa i mještanima osigurali kvalitetne uvjete za bavljenje sportom. Projekt je u završnoj fazi izrade i kroz nekoliko dana očekujemo njegov završetak i spremni ćemo dočekati raspisivanje natječaja koji bi prema najavama trebao biti već ovaj mjesec.

Također u ovom projektu iznimno nam je važna i nesebična podrška ministra Tomislava Tolušića koji je izrazio spremnost za pomoć u realizaciji ovog projekta – zaključio je Alen Jurenac, predsjednik Nogometnog kluba “Mladost”. (www.icv.hr; vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content