RUKOMET: Tko s kim, gdje i kada

Pitomača u Đurđevcu, Tvin Virovitica u Bjelovaru

Rukometna sezona počinje u 2.ligi sjever za žene. Prvakinje rukometašice Pitomače gostuju u obližnjem Đurđevcu. Utakmica se igra u subotu 1.listopada u 19 sati u sportskoj dvorani tamošnje Strukovne škole. Rukometašice Tvin Virovitice putuju nešto dalje u Bjelovar, gdje igraju sa drugom ekipom tamošnjeg prvoligaša. Utakmica se igra u nedjelju 2.listopada u 16.30 sati u sportskoj dvorani srednjih škola.

Rukometaši Orahovice u Vinkovcima

U 1.kolu treće lige istok rukometaši Orahovice gostuju u Vinkovcima, gdje igraju sa drugom ekipom tamošnjeg premijerligaša Spačvom, susret se igra u sportskoj dvorani osnovne škole Bartola Kašića u nedjelju 2.listopada točno u podne.

Međusobni susret kadeta Slatine i Viro Virovitice

Jedinstvena kadetska liga u muškoj konkurenciji počinje međusobnim susretima momčadi, koje igraju u paru. Naše ekipe Slatina i Viro Virovitica igraju svoj meč u nedjelju 2.listopada u sportskoj dvorani srednje škole Marka Marulića u Slatini u 10 sati.

Mlađi kadeti igraju u Čakovcu

U nedjelju 2.listopada u drugom krugu 1.mlađe kadetske lige rukometaši Viro Virovitice igraju u Čakovcu, u sportskoj dvorani Građevinske škole, u 16 sati sa vršnjacima iz Preloga, a u 17 sa rukometašima Čakovca.

Djevojčice A gostuju u Bjelovaru

U sklopu prvog kruga 1.lige djevojčica A mlade rukometašice Tvin Virovitice igraju u Bjelovaru. U 12 sati je utakmica sa varaždinskom Kokom, a u 14 sati sa Zrinskim iz Čakovca.

Dječaci B igraju u Slatini

U nedjelju 2.listopada dječaci B Viro Virovitice i Slatine u sportskoj dvorani srednje škole Marka Marulića u Slatini, u drugom krugu 1.lige dječaka B igraju sa dvije momčadi Bjelovara, turnir se igra od 12 do 16 sati. (www.icv.hr, ms; Fotografija: Arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content