I-TEAM savjetuje: Trend ove jeseni

Kao i svake godine, i ove nam modu kroje London, Milano i Pariz. Ako je suditi prema modnim pistama i crvenom tepihu, ove jeseni nosi se kosa puna volumena, kovrči i valova, od jednostavnih do potpuno neukročenih. Punđe u svim oblicima, visoke, niske, raščupane ili potpuno uredne. Pletenice svih oblika i dalje su u modi, od sitnih do debelih, nećete pogriješiti. Frizure su nadahnute daškom sedamdesetih ili osamdesetih. Šiške su veoma trendi ove jeseni, kopče, ukrasi, mašne i trake doživjele su veliki povratak, a cvjetni i retro dodaci su vrlo popularni.

Bob-lob dominira u hairstyle trendovima, ali ove jeseni nosi se više u dužoj talasastoj, lepršavoj varijanti koja odgovara svima i daje dozu umiljatosti. Ako ga finiširate uz kompletan look (haljina, šminka), izgledat ćete kao filmska diva iz zlatnog doba Hollywooda.

Sve te trendove mi frizeri pokušavamo prenijeti našim klijentima zahvaljujući mnogim edukacijama i seminarima na koje odlazimo.

Ove jeseni šiške su neizostavni hit. Nosit ćemo ih guste, ovalne i kombinirati uz pletenice, visoki ili niski rep, a ponekad taj rep možemo i presavinuti na pola za savršen street style.
Za svečane prilike kao što su svadbe i maturalne ove godine možete birati između valova, kovrča i pletenica, ukombiniranih u punđe u retro stilu. Uz punđe ili raspuštenu kosu nosit će se razni ukrasi i špangice za kojima su poludjele i sve holivudske zvijezde.
Nadamo se da smo vas uspjeli barem malo usmjeriti da ovu jesen zasjate s trendi frizurama, vaš I-team.

(Ivana Vanjhal)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content