Tečajevi stranih jezika “FONEM” za djecu i odrasle

Škola stranih jezika “FONEM” i ove godine nudi tečajeve engleskoga i njemačkoga jezika za djecu i odrasle.

Naše tečajeve pohađalo je više od 1500 polaznika, a mnoge od njih smo pripremali i za međunarodne Cambridge (engleski jezik) i Goethe (njemački jezik) ispite. Prolaznost naših kandidata na ispitima iznimno je visoka (gotovo 100%), a međunarodni certifikat kao dokaz poznavanja jezika sve je više tražen i priznat ne samo u svijetu nego i u Hrvatskoj.
Nudimo tečajeve jezika za osnovnoškolce (1.-8. razred) i to u malim grupama kao dodatno napredovanje i usavršavanje vještina govorenja, pisanja, slušanja i razumijevanja čitanjem. Mnogi naši mladi polaznici uspješno već u 3. razredu osnovne škole polažu međunarodne YLE ispite na engleskom jeziku koji su izvrsna podloga za daljnje napredovanje u jeziku i priprema za međunarodne ispite na višim stupnjevima.
Naši tečajevi idealni su za učenike osnovnih i srednjih škola koji žele naučiti više i prije svega razviti komunikacijske vještine na stranom jeziku.

Naši srednjoškolski polaznici već godinama uspješno polažu međunarodne Cambridge ispite B1-C1 koji ne samo da su dokaz o poznavanju jezika, već su i izvrsna priprema za polaganje državne mature (niža razina A2, viša B2). Poznavanje dva strana jezika pokazalo se kao velika prednost pri dobivanju inozemnih stipendija i omogućava studiranje u inozemstvu.

Poznavanje engleskog jezika smatra se nužnošću, a poznavanje minimalno dva sve većom potrebom stoga odrasli polaznici na tečajevima žele dopuniti, obnoviti ili usavršiti poznavanje jezika bilo za osobne potrebe ili zbog posla. Tečajevi se održavaju u večernjim satima, u malim grupama i opuštenoj atmosferi te je na taj način mnogo lakše usavršiti znanje jezika.

UKRATKO O RAZINAMA POZNAVANJA STRANOG JEZIKA PREMA CEFR-u

Prema naputcima Europske unije, poznavanje bilo kojeg stranog jezika mjeri se prema skali od A1 (početni stupanj), A2 (temeljni), B1 (prijelazni), B2(samostalni korisnik), C1(napredni stupanj) do C2 (vrsno poznavanje jezika).

KONTAKT

A. Stepinca 6, 33000 Virovitica
tel. 033 730 676
e-mail: [email protected]
web: fonempoduka.wordpress.com
www.facebook.com/fonempoduka

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content