Na akciji „Kupujmo hrvatsko“ u Osijeku devet sudionika iz Virovitičko-podravske županije

Danas se na akciji „Kupujmo hrvatsko“ u Osijeku, na Trgu Ante Starčevića, među mnogobrojnim sudionicima, posredstvom Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Virovitica, predstavlja i devet sudionika s područja Virovitičko-podravske županije.
Organizacijom akcije „Kupujmo hrvatsko“, Hrvatska gospodarska komora, putem najpoznatije nacionalne akcije, nastavlja 19 godina dugu tradiciju promocije domaćih kvalitetnih proizvoda.
Na akciji „Kupujmo hrvatsko“ u Osijeku sudionici s područja Virovitičko-podravske županije su: Brana Virovitica s prirodnim sokovima od voća, Nervus Virovitica s tjesteninom, OPG Luka Ivoš Gornje Bazje, s bučinim uljem, košticama golice, sjemenkama lana i hladno prešanim uljima, OPG Petar Rakošević sa sokovima, čajevima i sirupima od aronije, te OPG Jasna Doner Sladojevci, OPG Pemper Virovitica, OPG Slavko Švraka Virovitica, OPG Vašarević, Slatina i Pčelarstvo Balint Virovitica, sa medom i ostalim pčelinjim proizvodima.
Ove godine održane su već tri akcije „Kupujmo hrvatsko“: u travnju u Poreču, u svibnju u Rijeci, u rujnu u Zagrebu, u listopadu u Osijeku i zadnja akcija održat će se u studenom u Zadru.
Akcija „Kupujmo hrvatsko“ ove godine obilježava tradiciju od 19 godina, što predstavlja najsnažniji simbol očuvanja vrijednosti hrvatskog gospodarstva. Promocijom nositelja znakova Hrvatska kvaliteta i Izvorno hrvatsko, ali i svih ostalih kvalitetnih hrvatskih proizvoda, ova je akcija odigrala najznačajniju ulogu u jačanju svijesti nacije o važnosti kupovanja domaćih proizvoda.
Akcija Kupujmo hrvatsko je jedan od najpoznatijih poticaja proizvodnje te očuvanja postojećih i otvaranja novih radnih mjesta. Uz činjenicu da utječe na svijest potrošača o važnosti kupovine domaćih proizvoda, usmjerena je i na promociju hrvatskih proizvođača koji ulažu velik trud, kreativnost i napore u svakodnevnoj borbi s tržišnim izazovima. (Revo)

noseca

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content