Četiri frizure koje će tanku kosu učiniti bujnom

Djevojke s tankom kosom sanjaju samo o jednoj stvari – VOLUMENU! Ako dijelite isto iskustvo, onda sigurno niste probali načine šišanja i stiliziranja kose koji će napraviti čudo od njenog izgleda. U našem malom vodiču donosimo vam 4 frizure koje će učiniti da tanka kosa djeluje punije i gušće.

1. Talasasti kosi paž
Što kraća kosa, to su veće šanse da ćete imati volumen. Moderne paž frizure su idealne za vas i zato iskoristite aktualne trendove i probajte takve frizure. Blagi valovi će pridonijeti dojmu punoće i gustoće, upravo onome o čemu ste uvijek sanjale, a čak ne morate ni biti stepenasto ošišane, što se najčešće savjetuje djevojkama s tankom kosom. Kosa koja je iza kraća, pružit će ljepši i puniji profil, a duži pramenovi uz lice ostavit će dojam dužine i ženstvenosti.

2. Duga stepenasto šišana kosa
Ukoliko se ne možete odreći duge kose, onda se trebate ošišati stepenasto jer će to kosi oko lica dati izgled punoće. Također, i u slučaju tih frizura preporučuju se blagi valovi i lokne koji će kosi dati živost i volumen.

3. Neuredni bob
Sada ste već shvatile – ravna ispeglana kosa nije prijatelj tanke vlasi. Takve frizure će dodatno istaknuti sve ono što vam smeta kod nje, a to je dojam slijepljene kose. “Neuredne” frizure s teksturom i pramenovima koji pomalo i strše pravi je izbor. Napravite duboki razdjeljak sa strane pa će kosa oko lica izgledati još punija.

4. Šiške i duža (ravna ili stepenasta) kosa
Možda ćete pomisliti kako je grehota ionako tanku kosu “trošiti” na šiške, ali griješite. Šiške će kosi oko lica dati dojam volumena, a duži dio kose ostavit će mjesta za različite valove i lokne.
Pokušajte, nećete se pokajati, a naš stručni I-team vas očekuje!

(www.icv.hr, iv; foto: Racebook)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content