FOTO: Povodom Dana općine Mikleuš održana svečana sjednica Općinskog vijeća

Svečanoj sjednici Općinskog vijeća Mikleuša predsjedao je Marko Kragujević koji je sve goste upoznao s jednogodišnjim radom, a o operativnim rezultatima kao i o planu za naredno razdoblje govorio je Milan Dundović, načelnik Općine Mikleuš. Također, u ime Ministarstva regionalnog razvitka regionalnog razvoja prisutnima se obratio Davor Huška, u ime Virovitičko-podravske županije obnašateljica dužnosti župana Sanja Bošnjak te u ime načelnika i gradonačelnika Virovitičko-podravske županije Josip Nemec, gradonačelnik Orahovice i Juraj Srebačić, gradonačelnik Donje Stubice. Na 23. sjednici Općinskog vijeća 31. kolovoza donesene su odluke o dodjeli Zahvalnica pojedincima i udrugama s područja Virovitičko-podravske županije. Ovogodišnji laureati su višestruki darovatelj krvi Dragan Mlakar, kao i Stevo Giber, Antun Poje kome je dodijeljena Zahvalnica za dugogodišnji rad u vatrogastvu, Miroslav Gazda, autor knjige Zločin za koji nitko nije odgovarao, LU „Zec“ Četekovac te Zajednica udruga HVIDR-a Virovitičko-podravske županije. U ime dobitnika prisutnima se obratio predsjednik HVIDR-e VPŽ Nenad Križić zahvalivši članovima Općinskog vijeća što su prepoznali njihov rad u korist zajednice.

Na kraju svečanog dijela nastupio je i KUD Mikleuš koji je svoj prvi nastup u obnovljenom sastavu imao u subotu, 8. Iistopada, kao dio programa obilježavanja Dana Općine.

Program obilježavanja Dana Općine nastavlja se u subotu i nedjelju sportskim natjecanjima, misnim slavljima i narodnim veseljem.

(www.icv.hr, žf, foto: Željko Felbar)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content