Fotogalerija: Članove dječjih foruma ”Mladost” i ”Osmijeh” iz Slatine zanimale karakteristike Virovitičko-podravske županije

U dvorani Hrvatskog doma u Slatini, u sklopu obilježavanja Dječjeg tjedna, Društvo Naša djeca Slatina, uz dva dječja foruma ”Mladost” i ”Osmjeh” koji djeluju pri slatinskim osnovnim školama Josip Kozarac i Eugen Kumičić, održan je susret s obnašateljicom dužnosti župana Sanjom Bošnjak.

– ”Forumaše” je zanimalo kako funkcionira županija, koje su ovlasti i dužnosti župana, koje su osnovne karakteristike rada Virovitičko-podravske županije, kazala nam je Snježana Pačarić predsjednica Društva ”Naša djeca” Slatina, koji su, inače, ovogodišnji dobitnici Povelje zahvalnosti Virovitičko-podravske županije.

O županijskim karakteristikama je djeci govorila Sanja Bošnjak, a ”forumaši” su je upoznali sa svojim željama. Osim toga, Lana Brdarić članica Dječjeg foruma Mladost iz OŠ Eugena Kumičića joj je predala svoj rad u kojem je istaknula što djeci treba za bolju budućnost.
Inače, obnašateljica dužnosti župana Sanja Bošnjak, potpisala je ugovor sa Savezom Društvo naša djeca Republike Hrvatske, kojim Virovitičko-podravska županija postaje „Županija prijatelj djece“.

(www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content