Imenovan Odbor za pripremu i održavanje Viroexpa 2017.

Uz predsjedavanje direktora Viroexpa Igora Androvića, održan je sastanak Organizacijskog odbora Viroexpa 2017. koji će se od 24. do 26. veljače 2017. godine održati u Virovitici. Na sjednici je prihvaćen predloženi sastav Organizacijskog odbora u kojem će biti: Sanja Bošnjak (predsjednica), Ivica Kirin (zamjenik predsjednice), Ivan Slamić (zamjenik predsjednice), Ivan Kostelac (zamjenik predsjednice), te članovi: Igor Andrović, Zdravko Dijaković, Jasna Abramović, Milan Vanđura, Božidar Jeremić, Krešimir Kovačević, Martina Jakelić, Matija Mustač, Sanja Kirin, Đurđa Aragović, Željko Iharoš, Katarina Đurđević, Emina Kovač, Suzana Kolesarić, Kristijan Toplak.

– Počeli smo s organizacijskim pripremama za Viroexpo 2017. Razgovarali smo o modalitetu organizacije sajma za iduću godinu, zemlji partneru i ostalim zemljama i izlagačima koji se već sada javljaju i pokazali su velik interes za nastup na našem sajmu. Viroexpo predstavlja skladnu simbioza svih dionika koji sudjeluju u organizaciji ove manifestacije koja je kroz sve ove godine postala prepoznatljiv brand i Virovitičko-podravske županije grada Virovitice, ali i Hrvatske stvarajući čvrste veze između gospodarstvenika s područja naše zemlje ali i šire – kazao je Igor Andrović direktor Viroexpa.

Organizatori i pokrovitelji 22. Viroexpo-a će biti: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije.

(www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

viroxpo2017-1

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content