Ispred nas je bogat rukometni vikend

Pitomača sa KTC-om, Tvin putuje u Beli Manastir

U 2. rukometnoj ligi sjever za žene u 5.kolu vodeća Pitomača dočekuje posljednjeplasirani KTC iz Križevaca, sve osim sigurne pobjede domaćih igračica bilo bi veliko iznenađenje. Utakmica se igra u subotu 29. listopada u sportskoj dvorani osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači u 16 sati. Rukometašice Tvin Virovitice gostuju u Belom Manastiru sa domaćom Baranjom utakmica se igraja u subotu 29. listopada u nastavno sportskoj dvorani u 18 sati.

Viro Virovitica u Borovu, Slatina u Pakracu

U četvrtom kolu 2. lige istok za rukometaše Viro Virovitica gostuje u Borovu. Utakmicu sa domaćim rukometašima Virovitičani igraju u sportskoj dvorani Borovo Naselje u subotu 29.listopada u 18 sati. U nedjelju 30.listopada također u 18 sati rukometaši Slatine igraju u gradskoj sportskoj dvorani u Pakracu sa domaćom Lipom.

Rukometaši Orahovice gostuju u Ivankovu, a Mikleuš dočekuje Slavonku

U 5. kolu treće lige istok rukometaši Orahovice, koji su sezonu počeli sa četiri pobjede, u nedjelju 30.listopada u 15 sati u sportskoj dvorani u Ivankovu igraju sa Mikanovcima.
U ženskoj konkurenciji igra se četvrto kolo. Rukometašice Mikleuša ugošćuju Slavonku iz Nove Gradiške. U sportskoj dvorani osnovne škole u Miklušu utakica se igra u subotu 29.listopada u 18 sati.

Mlađe kadetkinje gostuju u Đakovu

Drugi krug 1. mlađe kadetske lige u ženskoj konkurenciji igra se ovog vikenda. U nedjelju 23. listopada u nastavno sportskoj dvorani u Đakovu igraju rukometašice Tvin Virovitice. U 12 sati je utakmica sa Osijekom, a u 14 sati sa Đakovom.

Mlađi kadeti u Vidovcu

U nedjelju 30. listopada igra se četvrti krug 1. lige mlađih kadeta. Rukometaši Viro Virovitice gostuju u sportskoj dvorani osnovne škole u Vidovcu. U 11 sati susreću se sa domaći Vidovcem, a u 13 sati sa Varaždinom.

Mini rukomet u Bjelovaru

U subotu 29.listopada igra se drugi turnir regionalne lige mini rukometa. Male rukometašice Tvin Virovitice igraju u Bjelovaru. Turnir se igra u sportskoj dvorani srednjih škola od 12 do 14 sati. (www.icv.hr, vle; Fotografija: Arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content