LIJEPE NA VININ NAČIN Brončani pogled

Hello… It’s me… Nije Adele, ja sam. Drage moje, jeste li već pronašle nešto što će obilježiti vašu jesen? Moram priznati da sam si ja dala truda i noviteti su našli svoje mjesto na polici. Kao što sam napisala u prošlom članku (tko je pročitao), danas sam vam pripremila jedan svoj jesenski look, rekla bih večernji. Ukratko ću vam opisati što sam koristila, a slika je u prilogu. Nisam htjela pretjerivati, ali dala sam si oduška pa sam za ovaj look koristila i šljokice i mat ruž. Pa krenimo od početka!

Za lice sam odabrala primer za prekrivanje pora i preko njega nanijela tekući puder. Za podočnjake lagano sam utapkala korektor, malo svjetliji od boje pudera. Rumenilo sam odabrala u boji mesa i nisam pretjerivala s njim jer njime moramo dobiti dojam da je to prirodno crvenilo lica ili ona ružičasto-sramežljiva bojica. Obrve su mi dosta svijetle u odnosu na kosu, pa sam ih malo popunila sa sjenilom u mat smeđoj boji.

Eh, sad idemo na oči! Na pregib kapka stavila sam svjetlosmeđe sjenilo, a onda sam nanijela sjajilo za usne (tamo gdje inače stavljamo tuš) i na njega utapkala brončane šljokice. Ako se pitate zašto sjajilo za usne, zato što je najbolja stvar jer se za njega mogu zalijepiti malo krupnije šljokice, ali sjajilo mora biti dosta gusto i ljepljivo. Na donji kapak nanijela sam crnu olovku za oči za “sneni pogled”. Nekoliko pramena umjetnih trepavica i dva sloja maskare. Na kraju sam sve to začinila s crvenim mat ružem i highlighterom u tragovima! Toliko od mene za ovaj put! Pusa!

(www.icv.hr, vm)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content