Lokalni izbori u općini Pitomača održat će se 4. prosinca

U prostorijama Općinske vijećnice u Pitomači održana je 23. sjednica Općinskog vijeća Općine Pitomača, na kojoj su Općinski vijećnici pod predsjedanjem predsjednika Damira Begovića, donijeli odluke o izboru najpovoljnijih ponuditelja po nekoliko provedenih javnih poziva i natječaja.

Tako će ugovor o povjeravanju poslova održavanja nerazvrstanih cesta na području općine Pitomača za 2016./17. godinu biti sklopljen sa obrtom „Kograd“ vl. Ivan Kostelac iz Kladara. Isti obrtnik izabran je i za najpovoljnijeg ponuditelja za izvođenje radova asfaltiranja odvojka Ulice Ljudevita Gaja između kućnog broja 93 i 95 i odvojka iste ulice pored policijske postaje Pitomača. Vrijednost predmetnih radova iznosi 274.072,50 kuna.

Ugovor o povjeravanju komunalnih poslova vezanih uz djelatnost održavanja javne rasvjete na području općine Pitomača, za naredno četverogodišnje razdoblje, sklopiti će se sa obrtom „Elektro-instalacije Štefanić“ vl. Zlatko Štefanić iz Pitomače.

Nekoliko točaka dnevnog reda odnosilo se na predstojeće izbore za članove Vijeća mjesnog odbora planirane za 04. prosinca ove godine, a među njima je i rješenje o imenovanju članova stalnog sastava Općinskog izbornog povjerenstva, kao i visini naknade za rad članova tijela za provedbu izbora.

(www.pitomaca.hr, vk )

image-0-02-05-827e7d344

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content