No limit deklasirao zagrebačke klubove na Sajmu nogometa, “pao” je i Dinamo

U sklopu sajma nogometa Football Fest koji se po prvi puta održava u Hrvatskoj na Zagrebačkom velesajmu, održan je i malonogometni turnir u kategoriji dječaka do deset godina starosti. Na turniru je nastupilo 15 klubova s područja Zagreba i okolice, te akademija No Limit iz Virovitice čiji su dečki odigrali odlične utakmice i još jednom skrenuli pažnju na sebe i svoju akademiju za koju već odavno znaju svi hrvatski klubovi koji ozbiljno rade s mlađim uzrasnim kategorijama.
No Limit se je u grupnoj fazi sa lakoćom obračunao sa Španskim sa 5:0, Utrinama sa 5:2.
U četvrtfinalu su slavili protiv višestrukog prvaka Hrvatske u futsalu Nacionala sa 2:0, a u polufinalu su pobijedili Dinamo 5:2.
No limit je osvojio turnir pobjedivši u finalu Ilovac iz Karlovca sa 5:0.
Najveće priznanje stiglo je kada je Nogometna akademija No Limit dobila poziv od zagrebačkog Dinama da budu njihovi gosti te odigraju prijateljsku utakmicu na Maksimiru.
Inače, za najboljeg igrača turnira proglašen je Niko Gomerčić.
Osim Nike za No Limit su još nastupili: Ivano Cjetojević, Ivano Lazić, Tin Župan, Dino Reščić, Leonnardo Alavanja, Toni Gverić, Karlo Pavoković, Teo Lorenzo Radović, Nikola Krstanović i Jakov Poljak. Uz braću Tomislava i Damira Filipovića momčad je vodio i odnedavno novi član akademije trener Ante Dražić. (www.icv.hr, vle; Fotografije: df)

niko

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content