Ovaj tjedan u POU Slatina

RODE ( 07. i 08. listopada – 18 sati )

animacija, obiteljski, komedija

Rode donose djecu… ili su donosile prije. Sada dostavljaju pakete velike globalne Internet kompanije Cornerstore.com. Junior, najbolji dostavljač bit će promaknut kada slučajno aktivira Baby Making Machine, koja proizvode preslatku curicu. U očajničkom pokušaju da riješi problem prije nego šef poludi, Junior i njegov jedini čovjekoliki prijatelj Tulip, na planini roda, pokušat će izvršiti svoju prvu dostavu djeteta – u ludom putovanju koje bi moglo usrećiti više od jedne obitelji i vratiti pravu misiju roda u svijetu.

 

GENIJALNI UMOVI ( 07. i 08. listopada – 20 sati )

akcija, komedija, kriminalistički

David (Zach Galifianakis) je vozač koji je zapao u životnu i radnu monotoniju, iz dana u dan prevozeći milijune tuđih dolara u bankovni trezor. Tu svakodnevnicu prekida zavodljiva kolegica Kelly (Kristen Wiig) koja ga nagovori da s ekipom tupavih kriminalaca izvede apsurdno loš plan velike krađe! Sa većim šansama da ga ulove nego da izvede planirano, David ipak uspijeva ukrasti 17 milijuna dolara koje njegovi suradnici u kriminalu uzmu sebi, a njega kao na pladnju prepuste policiji. Očajan ali samouvjeren, u nizu komičnih scena David će pokušati preokrenuti igru i naplatiti im za sve što su učinili.

 

DJEVOJKA U VLAKU ( 07. i 08. listopada – 22 sata )

SAVRŠEN ŽIVOT NE POSTOJI, A SAVRŠEN ZLOČIN?

Glavna junakinja ovog trilera je Rachel (Emily Blunt), koja svako jutro putuje istim vlakom i prolazi pored kuće u kojoj je nekada živjela, prisjećajući se života koji je nepovratno izgubila. U mnoštvu ušuškanih prigradskih domova, pogled joj iznova luta do jednog u kom živi sretan bračni par ? dvoje mladih, lijepih i naizgled sretno zaljubljenih supružnika. Međutim, stvarnost je daleko od te idilične slike, a Rachel će ubrzo saznati šta se krije iza zatvorenih vrata savršenog doma.

Kada se u mirnom naselju dogodi zločin, Rachel će shvatiti da je uključena u njega više nego što je i sama svjesna.

Ovaj vrhunski napeti triler nastao je prema istoimenom bestseleru Paule Hawkins.

(www.pou-slatina.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content