Pri kraju pripremni radovi za asfaltiranje nogostupa u Ulici Matije Gupca u Virovitici

Pripremni radovi za asfaltiranje nogostupa u Ulici Matije Gupca u Virovitici, koja nosi i epitet najduže virovitičke ulice, teku prema planu. Tako su pripremni radovi, koji su krenuli od autobusne stanice kod Tvornice šećera VIRO, sada već došli do Ulice Miroslava Kraljevića te je preostao samo još dio do spoja s Ulicom Vlahe Bukovca. Radi se o čak 1500 metara nogostupa koji će biti širine 1,4 metra, a vrijednost radova iznosi 654.556,00 kuna.

Radove izvodi tvrtka Ceste d.d. Bjelovar, tvrtka koja je na javnom natječaju izabrana za najpovoljnijeg ponuditelja i obavljaju je u okviru radova na sanaciji nerazvrstanih cesta i nogostupa na području grada Virovitice ukupne vrijednosti 7.634.811,00 kuna.

m-gupca-3Radove na izgradnji nogostupa obišao je i virovitički gradonačelnik Ivica Kirin koji nije krio zadovoljstvo dosadašnjim radovima kako na ovom nogostupu tako i na području cijelog grada te što će realizacija svih trenutnih projekata grad učiniti još ljepšim, ali što je najvažnije znatno povećati sigurnost građana. Radove je pozdravio i predsjednik Vijeća mjesnog odbora Matije Gubec Drago Bašnec zahvalivši gradonačelniku što se nakon ulice Ferde Rusana, đure Basaričeka i izgradnje nogostupa koji Kreševo naselje povezuje s Osnovnom školom Ivane Brlić Mažuranić te uređenje VGŠK-e još jedan veliki projekt odrađuje na prostoru ovog dijela grada odnosno ovog mjesnog odbora. (virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content