Slatinčanka Danica Bošnjak osvojila 100.000 kuna bonova u Interšparu

Zbunila sam se i nisam znala o čemu se točno radi kad su me nazvali. Zato sam rekla da ću dobitkom kupiti novi auto, rekla je Danica Bošnjak (59) iz Slatine.

U nagradnoj igri 24sata osvojila je 100.000 kuna bonova u Intersparu. Sretnu vijest javio joj je mađioniđar Luka Vidović. Nagradu je jučer preuzela u redakciji 24sata u Zagrebu.

– Mislila sam da me netko zeza i nisam mogla vjerovati da sam nešto dobila – objasnila je Danica. Stalno igra nagradne igre u 24sata, ali dosad ništa nije osvojila.

– Ne propuštam nijednu. Slala sam nedavno kupone za uređenje kupaonice – istaknula je sretna dobitnica. Još nije odlučila što će točno kupiti u Intersparu, no svakako će joj pomoći članovi obitelji.

– Imam dva sina i tri unučice pa ću njih pitati što im treba. Možda im kupim bicikl ili nešto od tehnike – ispričala je Danica. Na primopredaju nagrade su je dopratili suprug i sin koji su bili presretni.

– Mogu li se bonovi unovčiti – šalio se Daničin suprug. U Slatini nemaju Interspar i najbliži im je u Osijeku, pa su odmah pohitali pronaći najbližu trgovinu u Zagrebu.

– Osijek nam je ipak predaleko – zaključila je naša dobitnica. (www.24sata.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content