Što nas okružuje i što se događa danas u Hrvatskoj

U holu Srednje škole Marka Marulića Slatina u organizaciji srednje škole i školske sekcije “Umjetnost – kroz riječ i sliku” održana je javna tribina pod nazivom „Hrvatska – jučer, danas, sutra“. Gost predavač bio je Nino Raspudić, profesor na katedri za talijanistiku na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Tribini je prisustvovao veliki broj srednjoškolaca i profesora, ali i mnogi zainteresirani Slatinčani. Nakon uvodnog dijela u kojem se Nino Raspudić predstavio i objasnio veliku važnost obrazovanja u životu, uslijedila su pitanja iz publike, koja su bila iz širokog područja: društvenog, političkog, obrazovnog, svjetonazorskog, egzistencijalnog…

Tribina je održana na inicijativu profesorice Ivane Pavelić i uz organizacijsku pomoć profesorice Marine Ivoš i profesora Darija Vrbaslije.
Tribini je prisustvovala i obnašateljica dužnosti župana Virovitičko-podravske županije Sanja Bošnjak koja se na kraju zahvalila na održanoj tribini organizatorima i gospodinu Raspudiću te također, naglasila važnost obrazovanja i upornog rada kao najvažnijih elemenata za uspjeh.

(www.radioslatina.hr)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content