Flixbus, Niba Tours i ICV vas nagrađuju!

Ovi zeleni autobusi spajaju čak 20 europskih zemalja te su najudobniji i najpovoljniji način putovanja Europom.

Svakog dana iz Virovitice možeš otputovati do Münchena, Stuttgarta, Berlina, Pariza ili čak Amsterdama. Surfanje i prtljaga su besplatni, a udobnost i sigurnost ti omogućuju miran san tijekom cijele vožnje. Promijene li se planovi svoje putovanje možeš otkazati ili promijeniti do 15 minuta prije polaska.

Karte za bus možeš kupiti u turističkoj agenciji Niba Tours i to za bilo koju destinaciju, a tu se možeš i detaljnije informirati.

Putujte zeleno, sigurno i povoljno! www.flixbus.hr

Flixbus, Niba Tours i ICV vas nagrađuju!

Svakog ponedjeljka,srijede i petka slušajte radio Viroviticu i osvojite vrijedne nagrade. Također pratite i našu FB stranicu na kojoj nagradna igra ide svaki dan. Nagrade se odnose za sve karte kupljene do 15. prosinca za sve destinacije s kojima je Virovitica umrežena, pa i Hrvatska.

Naprimjer, karte možete kupiti iz Zagreba za bilo koji drugi grad. Sve kombinacije iz FlixBus mreže su moguće. Nagrade se odnose I na karte kupljene u agenciji Niba Tours u Virovitici, Antuna Mihanovića 10… Putovanja možete realizirati i tijekom 2017. godine.

Nagrade su kodovi u vrijednosti od 10 i 5 eura. Za povratnu kartu kod u vrijednosti 10 eura, a za kartu u jednom smjeru kod u vrijednosti 5 eura. Vaše je samo nazvati i ostaviti podatke ili ih ostaviti u poruci na FB profilu ICV-a.

Po svoje kodove dođite na Radio Viroviticu, na već svima dobro znanu adresu Ferde Rusana 1, 9. kat.

Putujte sigurno, brzo i povoljno!

Sretno svima!

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content