FOTO: Dramska sekcija KUD-a Lipa Nova Bukovica oduševila publiku igrokazom „Prije tri“

Općina Viljevo obilježava nizom programa Dan Općine i svog zaštitnika svetog Andriju apostola. Završna svečanost bila je u nedjelju, 27. u Mjesnom domu gdje je kao gost nastupila dramska sekcija KUD-a Lipa Nova Bukovica s igrokazom „ Prije 3“, autorice Tanje Fuljek. U uhodanoj glumačkoj ekipi posebno su se istaknule prije Terezije Vencl i Željka Krpana te Monike Brzica, Jadranka Tkalčević, Ivica Turkalj i Ivan Vuković, koji su u najnovijoj epizodi serijala dočarali jednu od mogućih slučajnosti na društvenim mrežama. Publika je to prepoznala i nagradila ih dugotrajnim aplauzom.

U programu su nastupili i najmlađi iz KUD-a Đeram, a za uspjeh dramske sekcije na državnim natjecanjima zahvalnice je uručio Filip Knežević, voditelj KUD-a.

Obnašatelj dužnosti načelnika Općine Tomislav Mađarić i predsjednik Društva Ivica Pandurić, zahvalili su vrijednim KUD-ovcima na uloženom trudu i rezultatima pozvavši sve na središnji kulturni događaj „Od konoplje i lana vreća tkana“, koji iduće godine slavi desetogodišnji jubilej.

(www.icv.hr, žf; foto: Željko Felbar)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12506″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]