FOTO: Rukometaši Viro Virovitice dominantni u derbiju jeseni protiv Broda

U sedmom kolu 2.lige istok u Virovitici je odigran derbi susret dviju vodećih momčadi lige Viro Virovitice i Broda. Domaći rukometaši su se pokazali puno boljima i zasluženo pobijedili rezultatom 35:28 (15:14). U prvom dijelu igralo se gol za gol s tim da su domaći igrači većim dijelom kontrolirali rezultat. Početkom drugog dijela jedno kraće vrijeme su gosti bili u prednosti, ali ne zadugo. “Slatki” ubacuju u višu brzinu i osiguravaju pobjedu pred dobrano popunjenom tribinom dvrane Tehničke škole.

Za Viro Viroviticu su nastupili: Meter, Kukić 2, Starčević 1, Rončević 4, Karlo Godeč, Vašarević 6, Smiljčić 4, Smutni 2, Paljar 7, Rešetar, Poljak, Ferenčević 3, Sreš 1, Čaleta-Car, Đud i Moslavac 5.

dino_meterPosebno treba istaknuti vratara Dinu Metera koji je bravurozno čuvao svoja vrata. Ovom pobjedom rukometaši Viro Virovitice su se učrvstili na vrhu ljestvice.

Na početku susreta Robert Rešetar je ozlijedio rame, te je prevezen u bolnicu.

Rukometaši Slatine su na domaćem terenu pobijedili Županju sa 34:26. Najeefikasniji u domaćim redovima su bili Fran Čurić sa osam i Ivan Berkec sa sedam zgoditaka.

U idućem kolu vodeća Viro Virovitica gostuje u Županji, a Slatina putuje u Valpovo kod Valpovke. (www.icv.hr; mš; foto: Matija R.)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content