Hrvatski kup: Vinkovačka Cibalia prejaka za čačinačku Mladost

U Čačincima je odigrana je utakmica šesnaestine finala ili 1. kola Hrvatskog nogometnog kupa za mlađe uzrasne kategorije. U čačinačkoj ”Rupi” sastali su se domaća Mladost i prvoligaš s Bosuta, vinkovačka Cibalia. Cibalia je opravdala ulogu favorita i slavila s uvjerljivih 8:0, no Mladostaši su dali sve od sebe i svakako je veliki uspjeh bio samo igrati ovu utakmicu.
-Nakon što su naši nogometaši ostvarili jedan od najvećih uspjeha kluba plasiravši se u šesnaestinu finala Hrvatskog nogometnog kupa, danas su nogometaši prvoligaša Cibalije ipak bili prejaki. Iako su se naši do sredine poluvremena uspješno branili, pa u određenim trenucima i parirali protivniku, iskustvo Vinkovčana došlo je do izražaj. Ovim putem čestitamo Mladostašima i treneru Velimiru Tresku na plasmanu u 1.kolo Hrvatskog nogometnog kupa što je izuzetan uspjeh. U nastavku prvenstva očekujemo da će ustrajati u obrani prošlogodišnjeg naslova prvaka, a da će osim njihovog, u Rupu stići i još po koji naslov. – rekao je Saša tir voditelj Škole nogometa Nk Mladost Čačinci. Trener ovoga uzrasta Velimir Tresk nije bio previše tužan iako je poznat kao trener koji priznaje samo pobjedu:
-Ovo je vrh hrvatskog nogometa u ovoj kategoriji. Cibalia igra sjajno, a našim dečkima je ovo jedna velika škola. Svaka im čast na borbenosti na teškom, blatnjavom terenu. Ovaj povijesni dan ostat će upisan u nogometne memoare čačinačke Mladosti jer ne dolazi hrvatski prvoligaš svaki dan. Na kraju treba svakako spomenuti sve igrače Mladosti koji su odigrali ovu utakmicu, a oni su: Petar Kratzl, Marko Grabovac, Tin Jusup, Matija Ognjenović, Patrik Jurenec, Ivan Kratzl, Nikola Krmpotić, Matej Rukavina, Antonijo Ognjenović, Domagoj Poje, Marin Milak, Luka Kapraljević, Mihael Videc, Mario Milosavljević, Leon Lipovac, Ivan Jelenčić, Luka Koprivica i Noa Pleša. (www.icv.hr, vg; Fotografije: Vladimir Grgurić)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content