LIJEPE NA VININ NAČIN Hollywood smile

Smiješak jer krećemo s istim! Možemo li se holivudski nasmijati i kako? Ne znam ni sama kako sam se odlučila baš za ovu temu i baš sada… No, vjerujem da će vam dobro doći. Moram priznati da sam i sama istraživala kako netko može imati toliko blistav osmijeh, čim otvori usta doslovno obasjava. Eh, puno čimbenika je u igri. Geni kameni ili zubić vila? Naravno i jedno i drugo, ali to nije sve!

Vrlo je bitno znati odabrati i pravu boju ruža za usne. Nećete vjerovati, ali određene nijanse mogu itekako vaše zube prividno učiniti žutima – intenzivne narančaste nijanse, boja kože, svijetlo ružičaste i boja ciklame.

Ako niste vlasnica biserno bijelih zubi, oprez s navedenim bojama. S druge strane dobra vijest! Postoje i boje kojima ćete umanjiti žutilo i stvoriti dojam blistavo bijelih zubi. Prije svega koristite ruž s plavim podtonom, radilo se o crvenoj, ružičastoj ili ljubičastoj nijansi. Plavi podton će vizualno izbijeliti vaše zube. Sve nijanse crvene, od intenzivne do tamne, također su poželjne za korištenje.
Ako niste ljubiteljica crvenih tonova, uvijek možete odabrati lijepu koraljnu nijansu. Svakako pripazite kada odlučite koristiti matte nijanse. One ističu svaku nepravilnost, pa se preporučuje njegovanim i lijepim usnama.
Toliko od mene! Smileee!

(www.icv.hr, vm)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content