Nakon teške bolesti preminuo načelnik Općine Gradine Dražen Peić, posljednji ispraćaj u petak, 2. prosinca, u 15 sati na mjesnom groblju u Gradini

Nakon duge i teške bolesti u srijedu, 30. studenog, u Općoj bolnici Virovitica preminuo je Dražen Peić, načelnik Općine Gradine. Rođen je 1970. godine, a dužnost načelnika obnašao je tri mandata. Ostat će zapamćen kao načelnik i čovjek koji je ostavio veliki trag u svojoj Gradini. Iza njega ostaje mnoštvo uspješno provedenih projekata, ali nažalost i onih koje nije stigao realizirati.

Posljednji ispraćaj bit će u petak, 2. prosinca, u 15 sati na mjesnom groblju u Gradini.

Odlukom zamjenika načelnika Općine Gradine Marka Ajčeka dan komemoracije i pogreba, 2. prosinca 2016. godine, proglašava se Danom žalosti u općini Gradini. Dan žalosti označit će se isticanjem zastava Republike Hrvatske i Općine Gradine na pola koplja na svim zgradama u kojima su smještena tijela državne vlasti i tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave, te zgradama u kojima je sjedište ili se obavlja djelatnost pravnih osoba, odnosno u kojima fizičke osobe obavljaju samostalnu djelatnost. Tijekom Dana žalosti neće se održavati događaji sa zabavnim sadržajima.

(www.icv.hr; gradina.hr; foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content