Sanja Mijac ima jedan od tri najbolja gastro bloga u Hrvatskoj

U četvrtak, 10. studenog, u Centru inovativnosti i tvornici kreativnih ideja HUB 385 u Zagrebu, objavljeni su rezultati prvog istraživanja vezanog uz blogersku zajednicu u Hrvatskoj koje je provela agencija Dialog komunikacije.

Konferencija je završila dodjelom priznanja najboljim hrvatskim lifestyle i gastro blogerima te predstavnicima brendova za najbolje suradnje s blogerima koje su odabrali sami blogeri. Najboljim lifestyle blogerima proglašeni su Martina Lolić s bloga Dear Skin, Ella Dvornik s blogom I am Ella i Ivana Jumić koja vodi blog Le Makeup Freak.

Titulu najboljih gastro blogera ponijeli su Andrea Cukrov i njezin blog Cukar, Virovitičanka Sanja Mijac s bloga Domaćica i Darko Kontin s Darkove Web kuharice. Što se nagrada za brandove tiče, blogeri su kao brandove s kojima je najbolje surađivati odabrali Avon, Essence i Dukat.

Inače, Sanja Mijac gastroblog Domaćica piše od veljače 2013. godine, a sudjelovala je i u izradi kuharice „Gastro putovanje Virovitičko-podravskom županijom” čiji je cilj promocija vrijednosti ovoga kraja koji je poznat po bogatoj gastronomskoj tradiciji.

(zimodnevnik.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content