U sklopu akcije “Maknimo djecu s ulice” nogometnom klubu Mladost donirani novi dresovi

Njemački KiK Textilien povodom akcije „Maknimo djecu sa ulice“ donirao je preko 80 dresova Nogometnom klubu Mladost koji je tako potpuno besplatno opskrbio svih 6 selekcija setovima dresova. Dresovi su clima cool, a setovi se sastoje od gornjeg i donjeg dijela, štucna te sportskih torbi.

– Kako je nogomet najpopularniji i najmasovniji sport i mnogo je onih koji zbog nedostatka sredstava nisu u mogućnosti održavati klubove, posebice nogometne škole, veseli nas ova akcija KiK-a kojemu se ovim putem zahvaljujemo na vrijednoj donaciji – rekao je Saša Tir, tajnik Nogometnog kluba Mladost.

„Zdrav život i natjecateljski duh važno je poticati među mladima! Za vrijeme trajanja ove akcije nismo gledali iz koje sredine klubovi dolaze niti u kojem rangu se natječu. Jedini kriterij bio je da je klub registriran i da pomognemo potrebitima.” izjavila je Nataša Đuričić iz Plasman grupe – organizator akcije.

Svakim danom KiK u Hrvatskoj zapošljava nove ljude, a trenutno se ponosi sa preko 500 zaposlenih djelatnika. Na njemačkom je KiK skraćenica za „Kunde ist König“ što prevedeno na hrvatski znači „kupac je kralj“, a upravo to je i glavni moto ovog tekstilnog lanca. (www.icv.hr)

kik

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content