Blagdanski popust 25% u trgovinama MANA!

Upravo je počeo – Blagdanski popust u trgovinama MANA!

Po posebno povoljnim cijenama odaberite odjeću, ski asortiman, pidžame, modne dodatke te dječje igračke!

Sva ženska, muška i dječja odjeća, osim baznih artikala snižena je 25%. Nove kolekcije kaputa, jakni, haljina, tunika, hlača, tajica i suknji u širokom rasponu veličina i modela čekaju vas u Mani.

Izdvajamo žensku punjenu jaknu modernog kroja, s remenom, crne boje s decentim uzorkom, vrlo lijep i topao model po super cijeni od 337 kn. Muški zimski kaputi u više boja i modela nude se također po 337 kn.

manaU popust su uključeni i pleteni artikli: veste, puloveri, tunike i ostali modeli tog segmenta, ali i pidžame za cijelu obitelj. Riječ je o toplim zimskim pidžamama od pliša i pamuka.
Izdvajamo žensku dvodjelnu pidžamu, topli model od pliša, sa decentim printom na prednjoj strani koju možete odabrati na popustu po cijeni od samo 112 kn. Pamučni model još je povoljniji i nudi se po 101 kn.

Dječje pidžame također možete odabrati po akcijskoj cijeni već od 89 kn.

Zima je stigla, pripremite se za snijeg, a sad je idealna prigoda: u trgovinama MANA možete odabrati po sniženim cijenama brojne modele ski skafandera te ski jakne i hlače, za cijelu obitelj.

Manina ski kolekcija izrađena je od kvalitetnih materijala koji štite od snijega i vjetra. Modeli su vrlo prilagodljivi građi tijela, tako da pružaju udobnost pri nošenju, a imaju brojne praktične detalje: ojačane rubove nogavica, džepove za ski karte, prilagodljivi remen i odvojive kapuljače.

Popularne dječje kombinezone nudimo po akcijskoj cijeni od 232 Kn, dječje ski jakne po 176 kn, a ski hlače po 149 kn.

Ski jakne za odrasle možete odabrati po odličnoj cijeni od 232 kn a hlače po 176 kn.

U prodajnu akciju uključeni su i modni dodaci, pa sve kape, šalove, remene, rukavice i slične artikle možete odabrati 25% povoljnije.

Izdvajamo ski rukavice za odrasle po cijeni od 59 kn i kožne, elegantne rukavice raznih modela po istoj cijeni.

Ne propustite, posjetite trgovine MANA i iskoristite Blagdanski popust od 25% na brojne artikle! Odjeća, pidžame, ski asortiman, modni dodaci, igračke i još mnogo toga po super cijenama!

Vaša MANA!

(www.icv.hr; promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content