Elektrošok Top Consult pobjednik je Zimskog malonogometnog turnira “Nikola Nemčević”

Elektrošok Top Consult pobjednik je Zimskog malonogometnog turnira “Nikola Nemčević” koji se igra u dvorani Osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači. U finalu su pobijedili Gardenolo sa 4:1. U susretu za treće mjesto Uwe, Caffe Bar Kod Ivice bio je bolji od Drvoprerade Kovačić sa 4:3. U veteranskoj konkurenciji prvo mjesto su osvojili Veterani Kloštra koji su slavili protiv Blue Caffea Slatinska banka sa 4:1, dok su u susretu za 3. mjesto Romantičari pobijedili Puh sa 7:1.
Za najboljeg igrača turnira proglašen je Matija Majcenić, strijelac je Hrvoje Mlinarić, a vratar Pavo Ježić. Što se tiče veteranske konkurencije, najbolji igrač turnira je Stjepan Hruškar, strijelac Hrvoje Bedeković, a vratar Marijan Špoljarić.
Polufinala: Romantičari – Veterani Kloštra 2:5, Blue Caffe, Slatinska Banka – Puh j.d.o.o. 3:3 (na penale 6:5),
Uwe, Caffe Bar Kod Ivice – Elektrošok Top Consult 3:6,
Gardenolo – Drvoprerada Kovačić 4:1.
Za 3. mjesto veterani: Romantičari – Puh j.d.o.o. 7:1, Za 3. mjesto seniori: Uwe, Caffe bar Kod Ivice – Drvoprerada Kovačić 4:3, Finale veterani: Veterani Kloštra – Blue caffe, Slatinska Banka 4:1, Finale seniori: Elektrošk Top Consult – Gardenolo 4:1. (www.icv.hr, vle; Fotografija: pitomaca.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content