FOTO: Još jednim humanitarnim koncertom Pitomača pokazala da je malo, toplo mjesto dobrog duha…

Već desetu godinu za redom na blagdan Nevine dječice u Pitomači je održan humanitarni koncert za SOS Dječje selo Hrvatska. Ovo jubilarno izdanje obilježio je bogat program s eminentnim izvođačima među kojima su bili Antonija Šola, Doris Pinčić, Dražen Žanko, The Fusion, Tomislav Tišljar, Antonija Domšić te brojni drugi. U sklopu programa nastupili su i brojni mališani koji su ovaj poseban događaj ispunili svojim veselim izvedbama.

IMG 5995

Dvoranu Doma kulture do posljednjeg mjesta ispunila je mnogobrojna publika među kojima su bili i saborska zastupnica Vesna Bedeković, državni tajnik u Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Marin Strmota, obnašateljica dužnosti župana Virovitičko-podravske županije Sanja Bošnjak, načelnik Općine Pitomača Željko Grgačić, vršitelj dužnosti ravnatelja Centra za kulturu „Drago Britvić“ te drugi uvaženi gosti.

Ovim koncertom Pitomača je još jednom dokazala da je malo, toplo mjesto dobrog duha te da je pri samom vrhu što se tiče organizacije događanja ove vrste, a potpisuju je Centar za kulturu “Drago Britvić” Rajko Stilinović i Općina Pitomača. 

(www.icv.hr, mb; foto: Željka Đaković)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content