Kamo na Silvestrovo; doček Nove godine organiziran diljem županije…

Na Silvestrovo, zadnji dan 2016. godine, u brojnim restoranima, ugostiteljskim dvoranama, društvenim domovima, na trgovima te uz tamburaše, zabavno-glazbene sastave ili DJ-e organiziran je doček Nove 2017. godine.

Grad Virovitica i Turistička zajednica grada u sklopu manifestacije “Prosinac u gradu” u centru Virovitice organiziraju dječji doček Nove godine uz zabavno osmišljen program za naše najmlađe sugrađane s početkom u 10 sati. Mališane će zabavljati Glazbena igraonica Glazbene škole “Jan Vlašimsky” Virovitica, Kulturno-umjetnički centar Virovitica, Virovitičke mažoretkinje i Gradska glazba Virovitica sa svojim mažoretkinjama. Za najbolji provod malih Virovitičana uz razne igre organizirani su i prigodni pokloni te u podne besplatan dječji šampanjac.
Od 22 sata večernji je doček za starije sugrađane uz nastup Gašo benda, šampanjac i vatromet u ponoć. Oba dočeka održat će se kod parkirališta Zagrebačke banke u Virovitici.

Društvo “Naša djeca” Slatina s Gradom Slatinom i Turističkom zajednicom te u suradnji sa simpatizerima i prijateljima, organiziraju dječji doček nove 2017. godine na gradskom trgu u Slatini. Osim na trgu djeca će Novu godinu dočekati i u ograncima dječjih kutaka “Veseli sat” i to u školama u Novom Senkovcu, Josipovu i Novoj Bukovici. Početak je u 11 sati i 30 minuta, a za dječicu će biti pripremljen topli čaj i poneko iznenađenje.
Osim toga, Grad Slatina i Turistička zajednica grada i ove godine organiziraju doček Nove godine na Trgu svetog Josipa u Slatini. Za dobru zabavu u najluđoj noći „na otvorenom“ bit će zadužena Gordana i grupa 77. Uz veliki novogodišnji vatromet u ponoć za posjetitelje će biti pripremljene i kuhane kobasice, crno vino i čaj.

Orahovački mališani prvi put će imati priliku dočekati Novu godinu i to dan ranije. U 16 sati u Dvorani Papuk proslava će započeti igrom, a nastavit će se plesom i glazbom uz tradicionalno odbrojavanje, dječji šampanjac, balone i slavlje.
Tradicionalan doček Nove godine u Orahovici na Silvestrovo od 22 sata organiziraju Grad Orahovica i Turistička zajednica grada. Svirat će i pjevati Tamburaški sastav “Čokanj” iz Našica, a bit će tu i voletina s ražnja, besplatni sokovi i tombola sa skuterom kao glavnom nagradom.

Općina Pitomača i Turistička zajednica općine organiziraju doček Nove godine na Trgu kralja Tomislava u Pitomači s početkom od 22 sata. Sve prisutne zabavljat će Black Tattoo bend uz kuhano vino, čaj i vatromet u ponoć.

Za svoje mještane i ostale goste Općina Suhopolje s početkom od 22 sata organizira doček Nove godine ispod sata u Suhopolju. Uz neizostavan vatromet, Djeda Mraza, kuhane kobasice i vino te šampanjac, posjetitelje će zabavljati vrhunski DJ.

Općina Čačinci i Turistička zajednica općine organiziraju tradicionalan doček Nove godine u Mjesnom domu na Trgu dr. Franje Tuđmana u Čačincima, a za dobro raspoloženje i zabavu od 21 sat pobrinut će se Čačinački tamburaši.

(www.icv.hr, žđ, Foto: Ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content