LIJEPE NA VININ NAČIN: Nos – nosić

Kao što sam spomenula u prošlom broju, ovog tjedna tema je “KAKO SUZITI NOS POTEZOM KISTA?”.
Nismo svi rođeni s malim prčastim nosićem pa stoga “snađi se, druže”! Dakako, svatko ima svoju boljku, ali ovdje sam, drage moje, da pomognem.
Dakle, osnovna stvar koja nam treba za crtanje nosića je kist, korektor i bronzer. Prije svega na lice nanesemo PRIMER ili HIDRATANTNU KREMU. Nakon toga slijedi tekući puder koji nanosimo na cijelo lice, a nosu se posvećujemo nakon što to završimo. Prvo uzmemo korektor koji može biti tekući ili u sticku nekoliko nijansi svjetliji od kože lica, napravimo liniju duž nosa, pazite da bude ravna, barem donekle. Sljedeći korak je bronzer ili puder u kamenu koji može biti u obliku sticka ili u kamenu. Pri odabiru boje birajte čokoladnu nijansu, zemljane tonove, ali pazite da ne vuče na narančasto. Kistom ili jagodicom prsta nanesite bronzer na udubljenje između nosnice i vrha nosa, zatim povucite tanku liniju duž nosa i tapkanjem stopite s kožom.
Vjerojatno je teže to zamisliti, posebno početnicima, zato je slika u prilogu primjer kako bi to trebalo izgledati. Do sljedećeg tjedna, lijep pozdrav!
P. S. Nemojte pretjerivati s nosićima!

(www.icv.hr, vm)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content