MRRFEU: Za “Promicanje održivog razvoja prirodne baštine” 196 milijuna kuna

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga pod nazivom “Promicanje održivog razvoja prirodne baštine”, u vrijednosti od 196 milijuna kuna.

Sredstva iz natječaja u okviru Europskog fonda za regionalni razvoj, Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija” namijenjena su održivom korištenju prirodne baštine s ciljem doprinosa održivom društveno-gospodarskom razvoju na lokalnoj i regionalnoj razini.

Prihvatljivi prijavitelji su: javne ustanove za upravljanje zaštićenim područjima kojima je osnivač jedinica područne i/ili lokalne samouprave, zatim jedinice lokalne ili regionalne (područne) samouprave i Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti za ulaganja u zaštićeno područje. Dopušteni partneri su: jedinice lokalne i regionalne (područne) samouprave, organizacije civilnog društva, regionalne razvojne agencije te uredi turističke zajednice.

Natječaj se vodi kao otvoreni Poziv na dostavu projektnih prijedloga u privremenom modalitetu, s krajnjim rokom dostave projektnih prijedloga do 5. ožujka 2017. u 23:59 sati, dok je dostava pojedinih projektnih prijedloga dozvoljena najranije od 6. prosinca 2016. Dokumentacija ovog natječaja dostupna je ovdje, a za detaljnije informacije zainteresirani se mogu javiti u VIDRA-u.

(www.hmrr.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content