Podmjera 6.1: Radionice za mlade poljoprivrednike 30. prosinca u Virovitici i Orahovici

Virovitičko-podravska županija i Razvojna agencija VIDRA organiziraju radionicu vezanu uz objavu 2. natječaja za provedbu Podmjere 6.1. „Potpora za pokretanje poslovanja mladim poljoprivrednicima“, provedba tipa operacije 6.1.1. „Potpora mladim poljoprivrednicima“.

Radionice će se održati za potencijalne podnositelje prijedloga vezanih uz natječaj u petak 30. prosinca od 10 do 11,30 sati i to na dvije lokacije u isto vrijeme. Jedna radionica bit će održana u velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije, Trg Ljudevita Patačića 1, Virovitica, dok će druga biti u velikoj vijećnici Grada Orahovice, Trg Pl. Mihalovića 1, Orahovica (središnji gradski park).

Cilj radionica je upoznati potencijalne prijavitelje o uvjetima prihvatljivosti prijavitelja i prihvatljivosti aktivnosti u operaciji 6.1.1. „Potpora mladim poljoprivrednicima“. Radionica je namijenjena Poljoprivrednim gospodarstvima gdje nositelj/odgovorna osoba nije starija od 41 godinu i nije nositelj/odgovorna osoba duže od 18 mjeseci na poljoprivrednom gospodarstvu.

(www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content