Sajam s dušom: Počele stizati prve prijave za Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2017.

Počele su stizati prve prijave za Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2017 koji će se u Virovitici održati od 24. do 26. veljače. Viroexpo je već godinama jedan od najuspješnijih i najposjećenijih sajmova ovakvog tipa u Hrvatskoj, a s obzirom na sve veći broj izlagača i posjetitelja, postao je jedan od najvažnijih sajmova u regiji, sajam koji zbog svoje pristupačnosti, odnosa prema posjetiteljima i izlagačima, nosi dodatak ”sajam s dušom”.

Zbog nemogućnosti održavanja sajma na staroj lokaciji, organizatori sajma odlučili su ga još više približiti građanima i posjetiteljima te će se on održati na prostoru Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici. Zbot toga se očekuje još veći broj posjetitelja, kao i veća mogućnost poslovne suradnje sudionika sajma.

Na sajmu Viroexpo 2017. očekuju se izlagači iz više od 25 stranih zemalja te izlagači iz cijele Hrvatske. Prve prijave za Viroexpo 2017 su već pristigle, a prijavni obrazac se može pronaći na internetskoj stranici sajma www.viroexpo.hr.

(www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content