Slavici Horvat priznanje za izniman doprinos razvoju obrtništva i promicanju ugostiteljske i turističke struke

U Udruženju obrtnika Virovitica održana je redovna sjednica Skupštine Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije na kojoj su zaslužnim obrtnicima podijeljena priznanja. Tako je priznanje Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika za izniman doprinos razvoju obrtništva i promicanju ugostiteljske i turističke struke dobila Slavica Horvat.
Povelje HOK-a za izniman doprinos razvoju obrtništva i obrtničkih institucija uručene su Dušanu Brajnoviću, Sanji Horvat, Danijelu Menčiku i Josipu Perkoviću, dok su priznanja HOK-a za izniman doprinos poticanju i unapređivanju rada obrtničkih asocijacija dobili Ivo Bilić, Sandra Jadek, Stjepan Kenjerić, Ded Pecolaj i Marica Šomođi.
Zahvalnice HOK-a za izniman doprinos poticanju i unapređivanju rada obrtničkih asocijacija dobili Bruno Fabijanac, Zoran Horić, Daria Kopričanec, Krešimir Suton i Dražen Tomac.
Osim predsjednika OK VPŽ Ivana Kostelca i obrtnika s područja županije, skupštini su nazočili i Josip Novogradec, član skupštine HOK-a i predsjednik Skupštine VPŽ, Matija Mustač, pročelnik Upranog odjela za gospodarstvo i razvoj grada Virovitice, Milan Vanđura, direktor HGK Županijske komore Virovitica. (www.icv.hr, vle; Fotografije: Vedran Lesić)

no images were found

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content