Tvin Virovitica ugošćuje Vukovar, a Pitomača Dardu

U 2. rukometnoj ligi sjever za žene igra se 11.kolu, posljednje kolo prvog dijela prvenstva. Vodeća ekipa lige Pitomača u subotu 10.prosinca, u 18 sati, sportskoj dvorani osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači igra sa Dardom.
Rukometašice Tvin Virovitice u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici također u subotu 10.prosinca, ali u 19 sati igraju sa drugoplasiranim sastavom lige Vukovarom. Ulaz na utakmicu je slobodan.

Rukometaši Orahovice igraju sa Mladosti

U 11. kolu treće lige istok rukometaši Orahovice u subotu 10.prosinca u 17 sati u sportskoj dvorani osnovne škole u Mikleušu igaju sa susjedima iz Donjeg Miholjca momčadi Mladosti.

Kadeti Viro Virovitice i Slatine ugošćuju PPD Zagreb i Dubravu

U subotu 10.prosinca igra se unaprijed peti krug 1. jedinstvene kadetske lige. Kadeti Viro Virovitice i Slatine u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici ugošćuju kadete Prvog plinarskog društva Zagreb i Dubrave. Turnir se igra od 10 do 15 sati.

Kadetkinje Tvin Virovitice igraju sa Osijekom i Đakovom

U nedjelju 11.prosinca se igra treći krug 1. kadetske lige. Rukometašice Tvin Virovitice u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici igraju u 16.15 sati sa Osijekom, a u 17.30 sa Đakovom. Susreti Pitomače sa Brodom i Bjelovatom su odgođeni za siječanj 2017.godine.

Dječaci A igraju u Varaždinu

U nedjelju 10. prosinca mladi rukometaši Viro Virovitice igraju odgođene utakmice prvog kruga 1. Lige dječaka A. Gostuju u Varaždinu i u tamošnjoj Areni u 10 sati igraju sa Vidovcem, a u 11 sa Varaždinom. (www.icv.hr, mš; Fotografija: Arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content