Ugasio se Zanatlija, najstariji kuglački klub u Virovitici

Kuglački klub Zanatlija iz Virovitice, prestaje se natjecati kao član Županijske kuglačke lige, a svoje djelovanje nastaviti će rekreativno u Virovitičkoj rekreativnoj kuglačkoj ligi. Odlučeno je to na godišnjoj skupštini kluba, ujedno posljednjoj skupštini Zanatlija u dosadašnjem sazivu i sa dosadašnjim statutom. Tom prilikom predsjednik kluba Hrvoje Šimunović izvjestio je članove o svom povlačenju sa mjesta predsjednika, a odlučeno je da osam kuglača rekreativaca koji bi se natjecali u Virovitikoj-rekreativnoj kuglačkoj ligi vodi Milan Fadljević.
Kuglački klub Zanatlija najstariji je kuglački klub u Virovitici, djelovao je neprekidno od 1954. godine, a bio je rasadnik odličnih kadrova koji su svoj rad nastavili u brojnim kuglačkim klubovima, te tamo postizali odlične rezultate. Uz financijske poteškoće, slabljenje Županijske kuglačke lige kojoj prijeti skoro ukidanje, te nedavno i prestanak rada kuglane Dvorac u Gradskom dvorcu u Virovitici, broj članova se znatno smanjio, da bi na kraju brojao svega 12 članova. Sve su to razlozi koji su uvjetovali da ovaj najstariji vrlo aktivni klub prestane sa svojim radom.
Na kraju skupštine Hrvoje Šimunović uručio je zahvalnice lanovima, a dobili su ih Nenad Lukić, Marijan Kenjevari, Milan Fadljević, Marijan Vampovac, Siniša Vampovac, Milan Gosler, Zlatko Šunk, Đuro Šutalo, Đuro Grgurević, Željko Zaplatić, Vlado Polović i Hrvoje Šimunović. (www.icv.hr, bs; Fotografije: Bruno Sokele)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content