Virovitički osnovnoškolci družili se s Hrvatkom i Lucom u poslovnici Hrvatske poštanske banke

Poslovnicu Hrvatske poštanske banke u Virovitici posjetili su povodom nadolazećih blagdana učenici Osnovne škole Vladimir Nazor Virovitica. Tamo su ih, uz djelatnike banke i voditelja poslovnice Dinka Blaževića, dočekali Hrvatko i Crna Luca, junaci HPB-ove reklame za gotovinski kredit koji su im podijelili prigodne poklone i autograme.

Voditelj virovitičke poslovnice HPB-a Dinko Blažević tom prigodom istaknuo je kako je Poslovnica u Virovitici za klijente ponovno otvorena cijeli dan.

– U Virovitičko-podravskoj županiji, odnosno u gradu Virovitici poslujemo već više od devet godina i ponosno možemo reći da ostvarujemo sve bolje rezultate, što su prepoznali i naši građani od kojih je gotovo svaki drugi klijent HPB-a. Broj klijenata raste i njih je sada preko 650 tisuća.

Što se tiče poslovanja sa stanovništvom, Blažević je posebno izdvojio kredite i to stambene koji su porasli gotovo 50 posto, a naprevljen je i pozitivan preokret u kreditiranju poduzetnika. Ono što je također, zanimljivo HPB je prva i jedina banka u Hrvatskoj koja je ponudila online tekući račun SuperSmart HPB i to potpuno besplatno, a odnedavno klijenti imaju mogućnost zatražiti kredit online bez naplate naknade za obradu.

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content