Alen Jurenac je imenovan v.d. ravnateljem Parka prirode Papuk

Dugogodišnji djelatnik Parka prirode Papuk, Alen Jurenac, novi je vršitelj dužnosti ravnatelja Javne ustanove. Odluku o imenovanju donio je ministar zaštite okoliša i energetike Slaven Dobrović.

Alen Jurenac dolazi iz Čačinaca, rođen je u Našicama 1983. godine, diplomirao je na Poljoprivrednom fakultetu Sveučilišta u Osijeku, a zaposlenik je Ustanove od 2007.godine kada je započeo sa radom kao nadzornik. Od 2009. do 2013. godine obnašao je dužnost glavnog nadzornika Parka prirode Papuk nakon čega nastavlja raditi u službi čuvara prirode.

– Pred nama je itekako odgovoran posao jer nastavljamo raditi na ostvarenju cilja da Park postane pokretač razvoja lokalne zajednice. Osim obavljanja osnovnih funkcija Parka u planu su nam i značajna ulaganja u razvoj javne turističke infrastrukture što će između ostalog omogućiti povećanje broja posjetitelja te paralelno pokrenuti i razvoj prostora koji nas neposredno okružuje te potaknuti pokretanje obiteljskih gospodarstava, odnosno uslužnih sadržaja – rekao je Alen Jurenac, v.d.ravnatelja Parka.

Podsjetimo, na mjesto vršitelja dužnosti ravnatelja Jurenac je imenovan nakon što je od posljedica kratke i teške bolesti preminula Kristina Kožić koja je dužnost ravnateljice obnašala od veljače 2013. godine.

(pp-papuk.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content