Kolodvorska osvojila Zimski malonogometni kup Špišić Bukovica 2016./2017.

Završio je četvrti po redu Zimski malonogometni kup Špišić Bukovica 2016./2017., među mještanima popularniji pod nazivom “Turnir ulica”. Ove godine je u dvorani Osnovne škole August Cesarec nastupilo 15 ekipa sa oko 180 sudionika, a tijekom pet natjecateljskih dana odigrano je 39 utakmica. U živoj i “borbenoj” atmosferi titulu najboljega ove godine ponijela je Kolodvorska ulica pobijedivši u finalu s visokih 8:2 ulicu Matije Gupca koja je u srcima imala „igrača više“ – nedavno preminulog Ivana Ramljaka Ramu, dok su treće mjesto osvojili Preradovići koji su titulu pobjednika držali prethodne tri godine.

IMG 20170108 214048
Nagradu Fair play dobile su ekipe Kolodvorske i Mali Zagreb. Kolodvorska zato što je u utakmici protiv Novog Sela igrala s igračem manje kako bi se brojčano poravnali s protivnikom koji nije imao dovoljan broj igrača, a Ulica Mali Zagreb jer je dvije utakmice odigrala s dodatnim igračima (revijalno, mada su u startu obje tekme izgubili s po 3:0 ).
Nagradu za FER Play osvojili su Kolodvorska i Mali Zagreb, najatraktivnije dresove imao je Novi Antunovac, a najbolji strijelac je Kristijan Tadić iu ekipe Kolodvorske sa 17 golova.
Nagrade najboljima, medalje, pehar i fair play podijelili su klinci pionirskog sastava NK Bilogora 1947 Teo Zdeličan i Stephan Brljačić.
Revijalni susret odigrali su pionirski sastavi uzrasta U-10 NK Bilogora 1947 iz Špišić Bukovice te ekipa NK Virovitica. Završilo je minimalnom, ali zasluženom pobjedom gostujućih 1:0.

(www.icv.hr, mb; foto: Ž. Đaković, Facebook)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content