LIJEPE NA VININ NAČIN: NOVA GODINA, NOVI TRENDOVI

Početak 2017. diktira nove trendove. Što je IN, a što OUT? Za čime ćemo poludjeti, a što će nam nedostajati, saznat ćete upravo u ovom članku.
Prirodan izgled vraća se na velika vrata. Ovu godinu obilježiti će ružičasta boja; mladenački i blistavo. U obliku rumenila, sjenila ili sjajila. Sve je dopušteno. Metalik sjenila za oči su u punom jeku pa si svakako jedno priuštite, ako se već ne nalazi u vašoj make up torbici. Poljupci će ove godine biti sjajniji nego ikada jer nas s polica dozivaju sjajila za usne. Ono što bacamo u zaborav su mat ruževi i olovke za obrve. Dakle, crtanje obrva zaboravite, dozvoljno je samo malo nanijeti gela u boji čisto da stoje na mjestu, olovka NE! Likovni zasad spremite u ladicu – LIGHT MAKE UP JE POŽELJAN, samo naturale! Umjesto teških linija tuša poslužit će nam crna, smeđa ili siva olovka za oči koju ćemo povući duž kapka i malo “zamazati”.
Moram priznati da mi se sviđa ovogodišnji trend, a vama?! Malo ćemo se našminkati, a zračiti poput sunca. Eto, šminkerice moje, nadam se da niste razočarane i da će odvikavanje od “crtanja obrva” proći bezbolno…
Pozdrav od vaše Vine!

(www.icv.hr, vm)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content