Ovog vikenda u kinu Park pogledajte: Transporter – Nasljedstvo, Moje grčko vjenčanje 2 i Čudovišna priča u Parizu

Ovog vikenda u kinu Park u Virovitici pogledajte: Transporter – Nasljedstvo, Moje grčko vjenčanje 2 i Čudovišna priča u Parizu…

Transporter – Nasljedstvo – 20. siječnja – 19h

Još žešći, napetijii prepun akcije, novi nastavak Transportera donosi nam novu priču, ali tri jednostavna pravila i dalje su nepromijenjena: nikada ne mijenjaj dogovor, imena nisu bitna i nikada ne otvaraj paket!

Moje grčko vjenčanje 2 – 21. siječnja – 19h

MBFGW2 TEASER HRFilm je još 2002. osvojio simpatije publike diljem svijeta, a sada je stigao i nastavak. “Moje grčko vjenčanje” se vraća i to s istom postavom, te još kojim dodatkom. U filmu glavne uloge ponovno igraju Nia Vardalos i John Corbett, a novi član obitelji je njihova kćerka Paris koju glumi Elena Kampouris. Nakon što su proveli većinu svoga vremena fokusirajući se na svoju problematičnu kćer, ToulaiIan se u ovom nastavku suočavaju s bračnim problema, a također se moraju nositi s još jednim grčkim vjenčanjem – ovaj put, još većim i debljim.

Čudovišna priča u Parizu – 22. siječnja – 17h

MONSTER in PARIS B1 plakatPriča je smještena u Parizu 1910. godine i prati simpatičnog, ali smotanog Emila, koji u kinu pušta crno-bijele filmove, njegovog prijatelja naučnika Raula i lijepu Lusil, kabaretsku pjevačicu. U jednoj od svojih avantura, Emil i Raul slučajno puštaju čudovište na ulice francuske prijestonice. Osjećajući se odgovornim, prijatelji se upuštaju u potragu za strašnim stvorenjem… Neobična mješavina animacije, akcije, komedije i romanse dat će odgovor na pitanje tko je zapravo čudovište i donijeti mnogo zanimljivih obrta.

Prodaja karata počinje sat vremena prije svake projekcije.

Cijena karte je 10 kuna.

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content