U tijeku su pripremni radovi za 22. međunarodni sajam Viroexpo; prijave se primaju do 1. veljače

Na parkiralištu Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici započelo je opremanje prostora za potrebe održavanja 22. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo. Prostor oprema tvrtka Kudumija trade.

– Veličina unutarnjeg prostora će biti oko 4.000 četvornih metara, a tu je i vanjski prostor koji je rezerviran za poljoprivrednu mehanizaciju. Prijave se primaju zaključno s 1. veljače jer će, prema dostupnim podacima, prostor biti potpuno popunjen te se može krenuti sa završnim aktivnostima vezano uz organizaciju sajma i popratnih događaja koji će se odvijati za vrijeme trajanja sajma. – rekao je direktor sajma Viroexpo Igor Andrović.

Sajam Viroexpo 2017. održat će se od 24. do 26. veljače u Virovitici. Organizatori i pokrovitelji sajma su: Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo turizma, Ministarstvo regionalnog razvoja i europskih fondova, Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je tvrtka Viroexpo.

(www.icv.hr, mb; foto: M. Bašić)

mb viroexpo opremanje 1

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content