Veliko zanimanje za 22. međunarodni sajam Viroexpo 2017. koji će se od 24. do 26. veljače održati u središtu Virovitice

Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo održat će se po 22. put u Virovitici, od 24. do 26. veljače 2017. godine na novoj lokaciji, u središtu Virovitice, u Ulici Matije Gupca na prostoru bivše vojarne.
Pripreme za sajam su u punom jeku, a prema riječima direktora sajma, Igora Androvića, svoje je sudjelovanje potvrdilo već nekoliko stranih zemalja. Zanimanje izlagača je i ove godine veliko te prijave konstantno pristižu, a krajnji rok za prijavu je 1. veljače.

igor androvic vert3 e1478763403984

Iako je krajnji rok za prijave početak veljače, s obzirom na to da se ove godine sajam održava na novoj lokaciji, molimo naše cijenjene izlagače da nam se jave što prije – kazao nam je direktor Viroexpa Igor Andrović.

Viroexpo se tijekom godina svrstao na sam vrh sajamskih manifestacija u Hrvatskoj te s opravdanjem nosi epitet jednog od najprepoznatljivijih brendova grada Virovitice i Virovitičko-podravske županije. Osim što stvara čvrste veze između gospodarstvenika s područja Hrvatske, ali i šire, sajam iz godine u godinu bilježi sve veću posjećenost. Podsjetimo, prošlogodišnji 21. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo, okupio je 750 izlagača iz 27 zemalja svijeta, a posjetilo ga je 26.400 posjetitelja.
Organizatori i pokrovitelji 22. Viroexpo-a su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je tvrtka Viroexpo.

(www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content