Viktor Bulava iz UHBL PTSP VPŽ pobjednik je 6. Kobasijade u Dugoj Međi

U organizaciji Udruge hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata Duga Međa, a pod pokroviteljstvom Općine Zdenci, u Dugoj Međi je održana tradicionalna 6. Kobasijada. Kobasijadi su nazočili načelnik općine Zdenci Tomislav Durmić, saborski zastupnik Stevo Culej, pomoćnik ministra branitelja i predsjednik HVIDR-e VPŽ Nenad Križić, dopredsjednik Skupštine VPŽ Mato Bubaš te mnoštvo hrvatskih branitelje i građana iz cijele regije od Našica do Virovitice.

-Uvijek prve nedjelje u novoj godini organiziramo Kobasijadu kojoj je cilj druženje ljudi, u prvom redu hrvatskih branitelja, uz tradicionalne slavonske delicije, kobasicu i slaninu i ostale koje su najfinije upravo pečene na ražnju u prirodi. – rekao je predsjednik UHBDDR Duga Međa Darko Eichler.

Šenaest dobivenih uzoraka ocijenilo je povjerenstvo u sastavu Franjo Bucić iz Donje Pištane iz OPG-a Ivan Bucić, koji je dvije godine zaredom prvak Hrvatske, odnosno ima najbolji kulen u državi te mesar iz Zdenaca Ivan Ramić te odlučilo kako je pobjednik 6. Kobasijade u Dugoj Međi UHBL PTSP VPŽ, odnosno jedan od njihovih predstavnika, tajnik udruge Viktor Bulava. Drugo mjesto pripalo je UHBDDR Duga Međa, a treće Goranu Draksleru iz Slatine…

Opširnije pročitajte u Virovitičkom listu…

(www.icv.hr, vg; foto: Vladimir Grgurić)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content