Zajednički se predstaviti potencijalnim investitorima na 22. Viroexpu i ostalim promo-manifestacijama

U četvrtak, 19. siječnja, pod predsjedanjem Rajka Stilinovića, u Zlatnom klasu u Otrovancu, održana je 45. sjednica Strukovne grupe graditeljstva i projektiranja, na kojoj je donijeta odluka o zajedničkom nastupu i promociji proizvoda i usluga članica Strukovne grupe na 22. Viroexpu, međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede u Virovitici, te 9. izložbi proizvoda i usluga Pitomača 2017, u Pitomači, kao i ostalim promo-manifestacijama, prema iskazanom interesu članica strukovne grupe, a u cilju brendiranja i predstavljanja potencijalnim investitorima.

U drugom dijelu sjednice, Krešimir Ivanković, direktor tvrtke Stav iz Zagreba, ovlašteni distributer XYPEX® za Hrvatsku, u suradnji sa HGK – Županijskom komorom Virovitica, predstavio je, za članove Strukovne grupe graditeljstva i projektiranja, XYPEX® tehnologiju i proizvode za hidroizolaciju betona i sanaciju betonskih konstrukcija.

Cilj prezentacije je bio upoznati poduzetnike iz djelatnosti graditeljstva te arhitektonske djelatnosti s primjenom XYPEX® tehnologije – vodonepropusnosti betona kristalizacijom, koju projektanti i izvođači radova već godinama upotrebljavaju širom svijeta, a njenom primjenom dolazi do znatne uštede materijala i potrebnih ljudskih resursa.

Prezentaciji su bili nazočni predstavnici gospodarskih subjekata djelatnosti graditeljstva i arhitektonske djelatnosti s područja Virovitičko-podravske županije. (hgk žk virovitica, revo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content