FOTO: Češka pjevačica Eva Novotna oduševila prisutne na koncertu dobrodošlice

Nakon što je na Gospodarskom forumu predstavljena Zemlja partner 22. Viroexpa – Republika Češka, započeo je i kulturno-zabavni dio programa ovogodišnjeg sajma. U Glazbenoj školi Jana Vlašymskog u Virovitici, koja je inače poveznica na području kulture između Virovitice i Republike Češke, održan je koncert dobrodošlice za goste iz Zemlje partnera. Brojnoj publici u koncertnoj dvorani Glazbene škole predstavila se mlada češka pjevačica Eva Novotna, a potom su učenici i učitelji Glazbene škole gostima iz Češke izvrsnim i zanimljivim nastupima prezentirali jedan dio onoga što rade.

Koncert dobrodošlice ujedno je bio prigoda da obnašateljica dužnosti župana Sanja Bošnjak uruči Jani Otáhalovoj iz Vyškova, koji je inače Grad prijatelj Virovitice, u ime Organizacijskog odbora međunarodnog sajma Viroexpo plaketu u znak zahvalnosti za dugogodišnje prijateljstvo i angažman na sajmu.

Koncertu u Glazbenoj školi prisustvovali su, uz obnašateljicu dužnosti župana Sanju Bošnjak sa suradnicima, domaćin, direktor sajma Viroexpo Igor Andrović, predstavnici Veleposlanstva Češke Republike u Republici Hrvatskoj na čelu sa savjetnikom u Veleposlanstvu Češke Republike u RH Bohuslavom Zavadilom te drugi uvaženi gosti.

(www.icv.hr, mb; foto: Kristijan Toplak)

[g-gallery gid=”395579″]

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content